PARTICULIER

Particulier

Bouwadvies

Bij de aankoop van een woning kan het fijn zijn als er een bouwkundige professional met u meekijkt. Met mijn 30+ jaar in de bouwwereld ken ik het klappen van de zweep en weet ik waar pijnpunten kunnen liggen. Daarom kan ik uw uitstekend voorzien van advies voor uw bouwproject.

Bouwbegeleiding

Wilt u zelf een woning laten bouwen of laten renoveren maar wilt u niet zelf de begeleiding doen van het bouwproject? Ik neem graag de regie van u over. Geen probleem, want hierin ben ik al meer dan 30 jaar in thuis. Van contact met de architect, aannemer en natuurlijk u als toekomstige bewoner: ik ben de spil in het wiel.

Bouwkundige keuringen

Staat u op het punt om een huis te kopen maar wilt u even laten controleren of het huis wel een verstandige aankoop is? Ik loop het huis graag voor u langs om het te bekijken op sterke en zwakke punten. Of het nu een aankoopkeuring is of een bouwkundige keuring, ik kan het voor u verzorgen.

Vastgoedschade & Woningversterking

Onverhoopte schade aan uw woning of pand is erg vervelend. Vragen die u dan heeft zijn ‘hoe veel gaat het kosten?’ en ‘hoe gaan we dit zo goed mogelijk bouwkundig oplossen?’. Ook bij woningversterking is het belangrijk dat dit bouwkundig goed uitgevoerd wordt. Graag help ik u hiermee op weg.