OVER

Over BÉKÉLE Bouwmanagement

Mijn naam is Kees van de Wetering en in 2010 heb ik Békéle Bouwmanagement opgericht. Ik help u als particulier graag met bouwadvies, bouwbegeleiding, keuringen en vastgoedschade & woningversterking. Voor de zakelijke markt ondersteun ik graag bij projectleiding, vastgoedversterking en coaching.

3779 72 dpi
“Het moet vooral niet te saai zijn” 

Ik houd van dynamiek en uitdagende klussen. Het moet niet te makkelijk zijn en vooral niet te saai. Ik bijt mij daarom regelmatig vast in ingewikkelde bouw(schade) projecten. Als spil in het wiel begeleid ik iedereen vakkundig naar een gepaste oplossing. Als belangenbehartiger voor een (toekomstige) bewoner of een onafhankelijk bouwkundig advies voor de zakelijke markt, ik ga vakkundig te werk.

 

Een klein stukje historie 

Oorspronkelijk ben ik als timmerman begonnen in de jaren ’80. Ik bleek uit te blinken in aansturing en het bewaken van overzicht. Al op jonge leeftijd resulteerde dat ik leidinggevende functies. Inmiddels werk ik alweer ruim dertig jaar als bouwexpert in diverse rollen, bijvoorbeeld directeur, projectleider, bouwbegeleider, bouwadviseur, schade-expert. Monumentale panden, appartementen, woningen, bedrijfspanden, winkelcentra, recreatieparken, banken, scholen en kerken: ik heb veel verschillende bouwteams gekend. Door deze veelzijdige ervaring die ik in de afgelopen jaren heb opgedaan, ken ik het gehele proces van schets tot oplevering. 

 

Wat ik u kan bieden 

Mijn werkwijze kenmerkt zich door de doelgerichte, heldere aanpak. Tegelijkertijd heb ik oog voor de omgeving en houd ik rekening met ieders belang. Ik ben een praktische organisator, analytisch en cijfermatig sterk. Ik ben bouwkundig- en vastgoedschade-expert dus geen kwestie is voor mij te gek. Laten we met elkaar in contact komen, zodat we kunnen ontdekken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

 

Persoonlijke noot 

Naast mijn bedrijf is er ruimte voor ontspanning en heb ik een grote passie: hardlopen en triathlon. Ik heb meegedaan aan veertig marathons en ultralopen in binnen- en buitenland. Daarnaast ben ik in ruim honderd triathlons gefinisht. Sporten zorgt bij mij voor een gezonde geest, waardoor ik de juiste balans vind en mijn doelen kan behalen: in de vorm van mooie, sportieve prestaties, maar ook in mijn werk.  

Heeft u vragen of een bouwkwestie? Neem dan contact met mij op. Ik help u graag verder.

+31 6 13 11 65 03

BÉKÉLE Bouwmanagement

Kreeft 52

8271 KK IJsselmuiden

KvK Zwolle: 50670514