Diensten

 

Zakelijke markt

Voor de zakelijke markt ben ik inzetbaar als interim- of projectmanager. Ik begeleid u graag bij uw bouwprojecten of bedrijfsvoering. Als directeur, bedrijfsleider of projectleider. Met mijn brede ervaring op talloze bouwprojecten en in directiefuncties kan ik me snel de situatie eigen maken en bijsturen waar nodig. Uiteraard breng ik ook hier graag mijn kennis van duurzaam bouwen naar voren.

Klik hier voor meer informatie over mijn werk als interim- en projectmanager.

 

Vastgoed Schade Expert

Als vastgoed schade expert heb ik ruime ervaring met het uitvoeren van schadetaxaties na trillingen als gevolg van de gaswinning in Groningen. Hierbij wordt de schade opgenomen en compleet in beeld gebracht, het schadebedrag bepaald en het definitieve taxatierapport bij de opdrachtgever aangeboden. Voor de versterking van (monumentale) woningen bent u eveneens aan het goede adres. Hiermee is inmiddels ruime ervaring opgedaan. Zie voor meer informatie onder Portfolio.

 

Coaching Ondernemers

Als ervaren ondernemer ben ik in staat met mijn jarenlange ervaring mijn kennis over te dragen aan jonge en startende ondernemers. Ik help ze op weg om wegwijs te worden in ondernemersland. Zie voor meer informatie onder Coaching Ondernemers.

 

Particuliere markt

Uiteraard ben ik er ook voor de particuliere markt. Of dat nu bouwbegeleiding is, collectief particulier opdrachtgeverschap (CPO) ,  het uitvoeren van een bouwkundige of aankoopkeuring. Voor al deze diensten ben ik inzetbaar. Duurzaam bouwen speelt daarbij altijd een belangrijke rol. Hebt u andere vragen over de aan te bieden werkzaamheden?

Ga hier naar de pagina particuliere markt.