Over BÉKÉLE Bouwmanagement

 

Mijn naam is Kees van de Wetering. In 2010 heb ik mijn bouwmanagementbureau Békéle Bouwmanagement opgericht. Ik houd van dynamiek. Uitdagend werk, niet te makkelijk en vooral niet te saai. Daarom juist help ik u graag bij bedrijfsvoering, managementklussen, lastige bouwvraagstukken, vastgelopen projecten, projectleiding, bouwbegeleiding, bouwkundige keuringen en vastgoed schades. Mijn hart ligt in de bouw- en vastgoedwereld. Ik werk landelijk.

 

Van schets tot oplevering

Begin jaren ’80 begon ik als timmerman. Ik bleek uit te blinken in aansturen en overzicht bewaken, wat vanaf 1986 (23 jr.) resulteerde in leidinggevende functies. Inmiddels werk ik alweer ruim dertig jaar als leidinggevende bouwkundige in diverse hoedanigheden. Omdat ik in veel bouwteams heb gewerkt, ken ik het gehele proces van schets tot oplevering. Ik ondersteun u op een doelgerichte, heldere manier. Daarbij heb ik oog voor de omgeving en houd ik rekening met ieders belang. Mijn jarenlange ervaring als directeur bij een middelgroot bouwbedrijf komt me daarbij goed van pas.

 

Bedrijfspanden, winkelcentra, kerken…

Mijn ervaring heb ik opgedaan als projectleider in de woning- en appartementenbouw en de utiliteitsbouw. Denk hierbij aan de bouw van bedrijfspanden, winkelcentra, recreatieparken, banken, scholen en kerken. Deze projecten deed ik in samenwerking met onder meer projectontwikkelaars, woningbouwverenigingen, gemeentes en bouwbedrijven.

 

Kees in een paar woorden

Hoe ik mezelf omschrijf in een paar woorden? Praktische leider, organisatorisch, analytisch en cijfermatig sterk. Daarnaast ben ik een bouwkundig- en vastgoedschade-expert. Naast mijn bedrijf is er ruimte voor ontspanning en heb ik een grote passie: hardlopen en triathlon. Ik heb meegedaan aan 40 marathons en ultralopen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Turkije. Daarnaast ben ik in ruim 80 triathlons gefinisht. Sporten zorgt bij mij voor een gezonde geest, waardoor ik de juiste balans vind en mijn doelen kan behalen. In de vorm van mooie, sportieve prestaties, maar ook in mijn werk.

Meer weten?

Belt of mailt u mij gerust. Kijk hier voor mijn contactgegevens.